07.09.2017

Festival Watou klaar voor nieuwe editie

Delen op

Internationaal Gregoriaans Festival van Watou klaar voor nieuwe editie in 2018

Elke 3 jaar geven tal van internationale schola's en koren het beste van zichzelf op het Internationaal Gregoriaans Festival van Watou. Voor de aankomende editie in 2018 ontwikkelde Netcrew een nieuwe website die de klassieke sfeer van het festival weerspiegelt en tegelijk toch fris en hedendaags oogt.

Naast algemene informatie over de nieuwe editie kunnen bezoekers hun programma samenstellen in de interactieve kalender. De website biedt de mogelijkheid om het programma op een overzichtelijke manier te filteren per dag, per koor en per locatie.

Vanuit het programma kunnen bezoekers doorklikken naar een dagoverzicht, naar meer informatie over een specifiek ensemble of naar de bestelpagina voor tickets en albums.

Het CMS E-means biedt de beheerder een functioneel overzicht van alle nieuwe bestellingen en de status ervan, wat manuele input en opvolging in Excel overbodig maakt en het risico foutieve ingaves vermijdt.

Met de E-means nieuwsbriefmodule kan de beheerder vanuit het CMS op een snelle, eenvoudige manier een nieuwe nieuwsbrief aanmaken en die in enkele klikken versturen naar een adressenlijst.

Bekijk dit project op www.festivalwatou.be

Op zoek naar een professionele partner voor uw webproject?

Bij Netcrew staat de klant centraal. We informeren u dan ook graag verder.

Vraag ons nu vrijblijvend meer informatie

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.