Toegewijd team voor uw toegewijde dromen

Onze missie

Onze missie bestaat erin de mogelijkheden van het web op een verantwoorde manier optimaal te benutten. Dit doen we door gebruiksvriendelijke oplossingen te ontwerpen die jouw bedrijf helpt bij het toegankelijk maken en het verspreiden van informatie via het internet.

Met behulp van up-to-date technologieën zoals responsive web design willen we de klant ondersteunen bij de verwezenlijking van zijn doelstellingen.
Onze oplossingen dragen onder meer bij tot:

 

  • Het identificeren van prospects
  • Het verhogen van het aantal offerteaanvragen
  • Het stimuleren van de verkoop
  • De conversie van websitebezoekers tot klanten

Onze visie

Gebruiksgemak

We ontwikkelen oplossingen die tegelijk functioneel en gebruiksvriendelijk zijn.

Stijlvol

We streven naar een visueel aantrekkelijk design dat het gebruik stimuleert en vereenvoudigt.

Proactiviteit

We denken actief mee, op korte én lange termijn. Zo stemmen we onze oplossingen optimaal af op de specifieke noden van de klant.

Samenwerking

We creeëren de ideale omstandigheden om vlot naar het beste resultaat toe te werken (zowel intern als extern).

Onze methode

1
Grondige analyse

We doen een grondig vooronderzoek naar uw organisatie en leggen onze conclusies vast in een eerste conceptuele analyse. Daarna scherpen we samen met u de doelstellingen en doelgroepen met betrekking tot internet aan. U bent immers de inhoudelijke deskundige en daarom blijft u bij de finetuning van de conceptuele analyse op continue basis betrokken.

2
Web-concept

We doorlopen samen het proces waarbij we een webconcept/webdesign presenteren en met u verfijnen tot u overtuigd bent van het verkregen resultaat. Door de combinatie van uw en onze expertise, verzekeren wij u een grondige vertaling van uw doelstellingen naar een passend online businesskanaal.

3
Uw site online

Op basis van een stijlvol webdesign ontwikkelen we websites die een hoge graad van gebruiksvriendelijkheid kennen en zoekmachinevriendelijk zijn. Van strategievorming tot realisatie. Dankzij onze interactieve werkwijze, gebaseerd op resultaatgerichte pragmatische oplossingen, houdt u in elke fase van het ontwikkelproces inspraak.

Wij werken graag met u samen.

Benieuwd hoe we ook uw project
online succesvol kunnen maken?

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.