Over ons

visie

Onze Visie

 • Gebruiksgemak
  We ontwikkelen oplossingen die tegelijk functioneel en gebruiksvriendelijk zijn.
 • Stijlvol
  We streven naar een visueel aantrekkelijk design dat het gebruik stimuleert en vereenvoudigt.
 • Proactiviteit
  We denken actief mee, op korte én lange termijn. Zo stemmen we onze oplossingen optimaal af op de specifieke noden van de klant.
 • Samenwerking
  We creëren de ideale omstandigheden om vlot naar het beste resultaat toe te werken. Dit zowel intern met onze medewerkers als extern met de klant.
missie

Onze missie

Onze missie bestaat erin de mogelijkheden van het web op een verantwoorde manier optimaal te benutten. Dit doen we door gebruiksvriendelijke oplossingen te ontwerpen die kmo’s helpen bij het toegankelijk maken en het verspreiden van informatie via het internet.

Met behulp van up-to-date technologieën zoals responsive web design willen we de klant ondersteunen bij de verwezenlijking van zijn doelstellingen.
Onze oplossingen dragen onder meer bij tot:

 • Het identificeren van prospects
 • Het verhogen van het aantal offerteaanvragen
 • Het stimuleren van de verkoop
 • De conversie van websitebezoekers tot klanten
methode

Onze methode

We doorlopen samen met u een spannend traject. Van strategievorming tot realisatie. Dankzij onze interactieve werkwijze, gebaseerd op resultaatgerichte pragmatische oplossingen, houdt u in elke fase van het ontwikkelingsproces inspraak.

Hoe bereikt uw website of webshop zijn doelstellingen en doelgroepen op het internet?

Netcrew denkt met u mee en ontwikkelt uw website van A tot Z. Onze oplossingen variëren van een online visitekaartje tot de meest complexe websites.

Op basis van een stijlvol webdesign ontwikkelen we websites die een hoge graad van gebruiksvriendelijkheid kennen en zoekmachinevriendelijk zijn.

Wij verzekeren u een grondige vertaling van uw doelstellingen naar een passend online businesskanaal

We doen grondig vooronderzoek naar uw organisatie en leggen onze conclusies vast in een eerste conceptuele analyse. Daarin scherpen we samen met u de doelstellingen en doelgroepen met betrekking tot internet aan. U bent immers de inhoudelijke deskundige en daarom blijft u bij de finetuning van de conceptuele analyse op continue basis betrokken.

We doorlopen samen het proces waarbij we een webconcept/webdesign presenteren en met u verfijnen tot u overtuigd bent van het verkregen resultaat. Door de combinatie van uw en onze expertise, verzekeren wij u een grondige vertaling van uw doelstellingen naar een passend online businesskanaal.

Bekijk onze gedetailleerde werkmethode
 

Wij werken graag met u samen

Klaar om de online wereld te tonen wat u als professional te bieden heeft?

Aarzel niet om contact op te nemen met ons.

Contacteer ons vrijblijvend