12.06.2018

Transagro Bouton vanaf nu ook online te vinden

Delen op

Transagro Bouton vanaf nu ook online te vinden

Transagro Bouton (afgekort Bouton) staat voor de productie van hoogwaardige, voedingsrijke vlokken voor diervoeders. Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid van toeleveringsbedrijf voor de lokale landbouw naar internationale, industriële leverancier.

Omwille van hun groei in de laatste jaren, had het bedrijf nood aan een professionele website.

Voor dit project werd veel aandacht besteed aan de zogenaamde content; er werd een professionele fotoshoot voorzien en de webteksten werden weldoordacht opgesteld in samenwerking met een copywriter. Dit zal op termijn resulteren in een gunstige positie binnen de zoekresultaten.

Naast deze waardevolle content werd ook in het algemeen sterk ingezet op SEO (zoekmachine-optimalisatie), en ook het webdesign werd afgesteld op de wensen van het bedrijf en in functie van hun doelpubliek.

De nieuwe website stelt op een gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier het bedrijf voor, en is zo het online visitekaartje van de onderneming geworden.

Benieuwd?

Bekijk dit project op www.bouton.be

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.