27.07.2018

Nieuwe webshop Esprit des Vins

Delen op

Nieuwe webshop Esprit des Vins

 

Bruno Laurent en zijn vrouw Lut Decleer zijn al meer dan 30 jaar gepassioneerd door de betere en oudere wijnen. Met hun zaak Esprit des Vins verkopen ze dan ook steeds een bijzondere selectie van de beste wijnen.

Omwille van hun groot (buitenlands) doelpubliek deed Esprit des Vins beroep op Netcrew voor de ontwikkeling van een nieuwe webshop met daarbij aansluitend de creatie van een nieuw logo.

 

Met de uitgebreide zoekfunctie kunnen wijnliefhebbers snel de gewenste wijn vinden op basis van heel wat parameters, of gewoon het aanbod recente aanwinsten of aanbevelingen ontdekken.

Op de detailpagina van elke wijn worden samen met een grote foto alle eigenschappen van de fles getoond, alsook een indicatie van de staat waarin de fles zich bevindt. Daarnaast werd een weergave voorzien van de score die de fles kreeg van een gekend recensent. 

Omdat men alle wijnen en de daarbijhorende gedetailleerde info reeds bijhield in een extern systeem, werd een import-functie voorzien, waarmee de klant snel en gemakkelijk nieuwe producten kan toevoegen aan de webshop.

De webshop biedt eveneens de mogelijkheid om de valuta-eenheid te veranderen van Euro naar Britse pond, Dollar, Zweedse Kroon en Hong Kong Dollar. De wisselkoersen worden hiervoor eveneens automatisch ingelezen.

 

Bekijk deze webshop:

https://www.espritdesvins.com

Nood aan een gebruiksvriendelijke en renderende webshop?

Contacteer ons

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.