22.03.2017

Nieuwe website voor Landbouwmachines Dauchy

Delen op

Nieuwe website voor Landbouwmachines Dauchy

Netcrew ontwierp en ontwikkelde voor Landbouwmachines Dauchy een nieuwe website waarop hun aanbod aan diensten, tractoren en landbouwmachines op een overzichtelijke manier wordt weergegeven. Daarnaast werd een catalogus voorzien voor het aanbod aan tweedehands machines en een geïntegreerde link naar een externe webshop.

Dauchy landbouwmachines is actief sinds 1998 en uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het verdelen van landbouwmachines en tractoren.

Het bedrijf verdeelt topmerken als Fendt, Kverneland, Vicon, Agrifac en Manitou en heeft een modern uitgeruste werkplaats voor onderhoud en herstellingen. Zo heeft het bedrijf een testbaan om sproeiers te testen en af te stellen, een vermogentestbank en eigen transport om tractoren of machines te vervoeren.

Ook de nieuwste technologieën op het vlak van precisielandbouw schrikken hen zeker niet af, kennis dat men tijdens opleidingssessies graag doorgeeft aan hun klanten.

Meer lezen? Bekijk de referentiepagina of surf naar www.dauchybvba.be.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.