12.02.2018

Website en klantenportaal voor Terraliet

Delen op

Website en klantenportaal voor Terraliet

Terraliet is een leverancier van trendy decoratie voor fleuristen, groothandels en tuincentra in België, Frankrijk en Nederland.

De onderneming koos voor Netcrew voor de ontwikkeling van een nieuwe website met achterliggend klantenportaal, gekoppeld met Microsoft Dynamics NAV.

Met deze toepassing digitaliseert Terraliet de bestellingen van haar klanten en vertegenwoordigers.

De koppeling met Microsoft Dynamics (het vroegere Navision) zorgt ervoor dat alle data ervan gedeeld wordt met het klantenportaal van de website.

Zo worden alle artikelen uit de productcatalogus per categorie, per soort en per collectie getoond. Zowel klanten als vertegenwoordigers kunnen op het portaal inloggen om productinformatie of voorraad te raadplegen en om bestellingen te plaatsen of op te volgen.

Orders die geplaatst worden via het klantenportaal komen dan op hun beurt weer in Microsoft Dynamics terecht, waardoor Terraliet qua tijdsbesparing en administratieve workflow efficiënter kan werken.

www.terraliet.be

 

Benieuwd hoe u efficiënter kan werken?
We verkennen het graag samen met u.

Contacteer ons gerust! 

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.