Nieuwe webhop voor WeekendMode

03 JULI 2017
Nieuwe webhop voor WeekendMode

Nieuwe webhop voor WeekendMode

Weekendmode is een kledingzaak in Sint-Idesbald met een ruim assortiment aan collecties en nieuwe trends voor zowel dames, heren als kinderen.

Netcrew bouwde voor hen een nieuwe, performante webshop, dat gekoppeld is aan hun kassasysteem Gemshop. De webshop synchroniseert automatisch alle klanten, producten en verkopen met het kassasysteem, waardoor dubbele ingave overbodig werd.

Daarnaast werd ook de verzendtool Sendcloud gekoppeld aan de webshop. Sendcloud bundelt de diensten van DHL, bpost, DPD & UPS in 1 pakket. 

Tijdsbesparing is natuurlijk niet het enige voordeel van de nieuwe webhop. Hij doet namelijk ook dienst als krachtige marketingtool.

Zo zal Weekendmode vanuit het CMS E-means nieuwsbrieven versturen naar hun klantenbestand en kan men daar uitgebreide statistieken van raadplegen.

Daarnaast ontvangen jarige klanten automatisch een mail met een kortingsbon als verjaardagsgeschenk en kunnen online shoppers snel en eenvoudig bladeren door het aanbod. Artikelen worden automatisch in het winkelmandje bewaard en online betalen verloopt vlot en veilig.

Bekijk hier de nieuwe WeekendMode-webshop!

Kan uw webshop beter of heeft u er nog geen?

Kom langs en ontdek de mogelijkheden!

 
Rss feed