16.10.2013

Steun het IronManagers Charity Project

Delen op

Steun het IronManagers Charity Project

IronManagers profileert zich als een sportclub voor managers en ondernemers. Jaarlijks realiseren ze een charity project onder de noemer: 'Make Your Sportwish Come True'...

Op dit moment staat hun Charity project volledig in het teken van anderstalige sportieve jongeren die pas in België zijn. Deze jongeren leren intensief Nederlands via een Onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers (OKAN). Ze willen door middel van het Charity project jongeren helpen om in België een sportief doel te kunnen bereiken. En dit van start to finish, zodat de jongeren het overweldigende en unieke gevoel van trots, zelfvertrouwen, voldoening en vriendschap kunnen ervaren.

Via een veiling kunnen mensen hun fiets-, loop- of triatlon-materiaal te koop aanbieden. De opbrengst van deze veilingen gaat integraal naar het charity project.

Deze actie loopt nog tot 15 december 2013.


Indien u het Charity project van IronManagers wenst te steunen kunt u dit doen via deze link: http://www.ironmanagers2008.be/nl/charity-make-your-sportwish-come-true/

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.