14.11.2016

Waste Car - Recyclageplatform afgedankte voertuigen

Delen op

Waste Car - Recyclageplatform voor afgedankte voertuigen

Voor Staelens Recup ontwikkelde Netcrew een nieuw platform voor de opvolging van de recyclage van afgedankte voertuigen.

Het platform is enkel toegankelijk voor concessiehouders of garagisten, transporteurs en invoerders.

Een concessiehouder of garagist kan na het inloggen afgedankte voertuigen voor ophaling toevoegen en opzoeken in de database.

Transporteurs kunnen op hun beurt via het platform afhalingen inplannen. Daarnaast kunnen ook zij leveringen en afgedankte voertuigen opzoeken.

Wanneer een concessiehouder/garagist een afgedankt voertuig toevoegt, dan wordt de transporteur hiervan via e-mail op de hoogte gebracht. Het afgedankte voertuig verschijnt eveneens in de lijst van op te halen afgedankte voertuigen bij de transporteur.

Op wekelijkse basis, of frequentie conform de wens van de invoerders, wordt er een e-mail gestuurd naar alle invoerders met daarin een overzicht van alle afgedankte auto’s die door hun concessiehouders/garagisten werden ingegeven en reeds vernietigd werden. Deze e-mail bevat rechtstreekse linken naar de boorddocumenten en de certificaten van vernietiging.

Heeft u ook nood aan een op maat gemaakt platform?

Kom gerust eens langs, wij adviseren u graag! 

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.