16.02.2017

Website Mijn BENOvatie

Delen op

Zeg niet langer renoveren, zeg BENOveren

Gewoon renoveren? Als het van de Vlaamse overheid afhangt, doen Vlamingen daar voortaan niet meer aan mee. Wie verstandig is, ‘BENOveert’ nu. Dit nieuwe werkwoord staat voor ‘beter renoveren’. Met hogere ambities op het vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.

Netcrew realiseerde deze website voor het Vlaams Energieagentschap i.s.m. marketingbureau Marquiz.

De website biedt ondersteuning aan de sensibiliserende IK BENOveer-campagne, waarin bekende Vlamingen Filip Deslee, Leonie Gysel, Jan Hautekiet en Ivo Mechels het goede BENOveervoorbeeld geven.

Deze campagne zal worden verspreid via tv-spots (Eén en Canvas), radiospots (Radio 1, Radio 2, Studio Brussel), de BENOvatiekrant die op donderdag 16/02/17 bij De Standaard en Het Nieuwsblad verschijnt en tijdens de Batibouwbeurs op heel wat standen zal worden verdeeld, via onze Facebookpagina ‘Ik BENOveer’ en via onze Twitterpagina ‘Ik BENOveer’

Stippel je ideale BENOVatietraject uit op www.mijnbenovatie.be!

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.