27.03.2018

Website voor vakantiewoning De Pastorie

Delen op

Website voor vakantiewoning De Pastorie

De Pastorie in Wilskerke bij Middelkerke is een charmante vakantiewoning, waar jij en je gezin volledig tot rust kunnen komen. Je kan er genieten van elkaar, van de natuur, en van al het moois dat onze Vlaamse kust te bieden heeft. Je beleeft er de charme van weleer, maar je geniet ook van alle luxe van vandaag.

Terwijl de renovatie van deze volledig vernieuwde pastorijwoning nog volop aan de gang was, waren ook wij volop in de weer met de programmatie van de nieuwe website.

De website is door de uitbaters gemakkelijk te beheren dankzij ons gebruiksvriendelijk CMS E-means

De beschikbaarheidsmodule van de website werd ook gekoppeld aan Cubilis, een channel-manager die boekingen via verschillende websites - zoals booking.com, Tripadvisor, Logeren In Vlaanderen Vakantieland, enz. - bundelt.

Onder de noemer e-marketing configureerde Netcrew ook al deze externe kanalen, samen met de koppeling voor het online betaalsysteem Mollie.

Klaar voor je vakantie aan de kust of gewoon benieuwd?

Surf dan zeker eens naar www.vakantiewoningdepastorie.be

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.