02.08.2018

Nieuwe website voor Hopbedrijf Forrest Farm

Delen op

Nieuwe website voor Hopbedrijf Forrest Farm

Hopbedrijf Forrest Farm kweekt en verkoopt meer dan 10 hopsoorten die elk hun eigen specifieke kenmerken meegeven aan het bier waarin ze gebruikt worden. 

Brouwers komen maar al te graag langs tijdens of net na de pluk om zelf de perfecte hopvariëteit te kiezen voor hun volgende bier.

Enkele maanden na de hoppepluk in september, zijn de eerste hoppescheuten klaar om geoogst te worden. De arbeidsintensieve oogst en de korte houdbaarheid maakt van deze groente een ware delicatesse die zeer gegeerd, maar niet overal te verkrijgen is.

Met ondertussen 3 generaties passie en ervaring op de teller, staat de familie Lagache garant voor hop en hoppescheuten van de hoogste kwaliteit.

Hun nieuwe website biedt de bezoeker dan ook een zicht op het groeiproces van de hop, en hoe de bellen tot een kwaliteitsvol product worden verwerkt.

Daarnaast vind je er de eigenschappen van alle hopvarianten terug en praktische informatie voor een bedrijfsbezoek.

 

 

Geïnteresseerd in een blik achter de schermen van Forrest Farm?

Bezoek de website op www.forrestfarm.be

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.