Onze zoektocht naar een professionele online profilering bracht ons bij Netcrew.

We zochten naar een gebruiksvriendelijke en hedendaagse website die onze waarden en normen als bedrijf vertegenwoordigt. Netcrew is hier wonderwel in geslaagd. Bijgevolg zijn we dan ook erg tevreden met het resultaat.

In één oogopslag en op een overzichtelijke manier ziet de bezoeker wie we zijn, welke diensten we aanbieden en waar we voor staan. Aan de hand van het CMS kunnen we dit bovendien zelf snel en gemakkelijk aanpassen.

Naast de gebruikelijke tekst en foto’s investeerden we in nieuwere vormen van media. Zo kun je onze vestiging virtueel binnenwandelen in 360 graden en vind je een bedrijfsvideo op onze homepage. We zijn ook actief op sociale media zoals Facebook en Youtube.

Dit alles resulteerde in een doeltreffende online strategie. Het effect op onze zaak is voelbaar tot op de dag van vandaag. We halen een heel groot bereik en onze conversie is sterk toegenomen. Zowel bestaande als nieuwe klanten zijn positief over ons online verhaal.

Er is niets aan te merken op onze ervaring met de service van Netcrew. Hun team staat altijd voor ons klaar bij vragen en speelt sterk in op onze verwachtingen. Dit geldt ook voor de partners waarmee ze samenwerken. Stuk voor stuk zijn ze top in hun vak.

Samengevat: een zeer geslaagde samenwerking!

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.