DesignArenas verkoopt design- en lifestyle artikelen over heel Europa via zijn meertalige online shops. Ondertussen staan er 6 webshops online in samenwerking met verschillende design hotels en hotelgroepen.

Mijn ervaring met Netcrew (toen Synaptech) begon in 2006 toen ik op zoek ging naar een solide IT en e-commerce partner voor DesignArenas. Verschillende bedrijven werden gecontacteerd voor een offerte. Netcrew kwam na een grondige analyse van verschillende offertes als de beste naar voren: hun track record en ervaring met e-commerce projecten, de solide en flexibele backoffice en het prijskaartje gaven hierbij de doorslag.

Gedurende dit ganse traject van 2006 tot vandaag is telkens opnieuw gebleken hoe de flexibiliteit van de backoffice enerzijds en de professionele aanpak van het Netcrew team anderzijds, voor een probleemloze implementatie van alle nodige functionaliteiten voor succesvolle webshops gezorgd heeft. Telkens opnieuw was ik aangenaam verrast door het professionalisme van elke aanpak en de knowhow van het team.

Met meer dan 20 jaar eigen ervaring in IT projecten, weet ik beter dan wie ook dat alles niet altijd loopt als gepland. Op zulke momenten komen de proactiviteit en de servicegerichtheid van het Netcrew team zeer sterk naar voren. Kortom, een echte partner attitude.

Een ander pluspunt is de modulariteit van het backoffice platform, dit laat toe klein (en goedkoop) te starten en naargelang de behoeftes bijkomende modules te activeren. Doordat gebruik gemaakt wordt van standaarden is integratie met andere IT pakketten steeds mogelijk.

Externe erkenning bleef niet achterwege en vanuit BeCommerce kreeg www.TheWhiteHotelSelection.com, één van de webshops van DesignArenas, in 2008 de Starter Bronze Award, een bevestiging van een optimaal design en dialoog met de klant op deze website.

Mijn ervaring met Netcrew heeft mij geleerd dat beloften nagekomen worden. Indien ik opnieuw een IT-partner keuze zou moeten maken dan zal het opnieuw voor Netcrew zijn.

Website: www.designarenas.com

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.