Getuigenis ironmanagers

Uit ervaring weten we dat Netcrew zijn beloftes naleeft!

Ironmanagers is een triatlonclub met als doelstelling het op een professionele manier begeleiden, gedurende een periode van drie jaar, van mensen met een druk professioneel leven en een verantwoordelijke functie, van een willekeurig sportief niveau tot het succesvol beëindigen van een Ironman.

Een enorme uitdaging maar na 3 jaar werking heeft de club bewezen dat het een haalbare kaart is. In 2008 haalden niet minder dan 31 Ironmanagers na 3 jaar intensieve training en voorbereiding allemaal de eindmeet in de Ironman Florida en dit zelfs met schitterende tijden.

Dergelijke ambities moeten ondersteund worden door tal van factoren. Eén van deze factoren en één van de voornaamste werkinstrumenten voor de club is een goed draaiende website. Aangezien het geen lokale club betreft maar de club leden telt in gans Vlaanderen en zelfs in het buitenland is er de noodzaak om via een degelijk communicatiemiddel alle informatie aan onze leden te kunnen verspreiden. Hierin heeft de club de ideale partner gevonden in Netcrew. Een jong, dynamisch en enthousiast bedrijf dat niet alleen voor de opbouw van de website gezorgd heeft maar ook nog een webshop mogelijk heeft gemaakt.

Onze leden krijgen een login voor de website waardoor ze naast de algemene pagina's, op beveiligde pagina's terechtkomen. Vanaf daar is alle info te vinden via de agenda ivm. clubwedstrijden, activiteiten, trainingen, stages,... Naast de clubagenda is er ook een aparte ledenagenda waarop men eigen trainingen, deelname aan wedstrijden, ... kan aankondigen. Ook inschrijven voor al deze activiteiten, reageren op een berichtje van een collega-manager, foto's bekijken of opladen, nuttige informatie opvragen, ... is allemaal mogelijk.

Naast al deze handige tools kunnen we met onze webshop ook een aantal producten aan voordelige prijzen aan onze leden aanbieden. De website is niet alleen een werkinstrument voor onze leden maar heeft ook een wervende functie. Kandidaat-leden kunnen via onze website een kijkje nemen en krijgen meteen een eerste indruk van de werking en doelstelling van de club of kunnen een eerste contact leggen met de club. Allemaal handige functies en na drie jaar ervaring met deze website zijn we ervan overtuigd over een zeer praktisch, krachtig, overzichtelijk én gebruiksvriendelijk werkinstrument te beschikken.

Met een goede basis en daarnaast ook een nog efficiënte, adequate en snelle bijstand bij vragen of problemen zitten we met onze website gebeiteld!

Een bijzonder tevreden klant dus! 

Toon bijhorend project of bekijk alle getuigenissen

U bent overtuigd?

Benieuwd hoe we ook uw project vertalen in een website?

Vrijblijvende offerte aanvragen