Een professionele, betaalbare website die echt werkt

Visueel renderend

Netcrew zorgt er niet alleen voor dat uw website mooi oogt. Door middel van interactiviteit, gebruiksvriendelijkheid en responsive design creëren we bovendien een unieke ervaring voor de bezoeker, op eender welk toestel.

 

Bij het ontwerp staat de rendabiliteit van uw website altijd centraal.

Code die presteert

Netcrew is niet alleen sterk in het visueel creëren van websites, maar ook in het schrijven van code

 

De modernste technieken in combinatie met de W3C-standaarden zorgen ervoor dat uw website niet alleen naadloos, maar vooral snel werkt.

Zichtbaar op Google

Netcrew zorgt ervoor dat uw website en bedrijf bovenaan in de zoekresultaten van de zoekmachines komt. Zo krijgt u meer bezoekers en een grotere naambekendheid.

 

Via een grondige SEO analyse in Netcrew in staat om uw webshop ook in de zoekmachines te laten scoren.

Hoe gaan wij te werk?
 • 1. Eerste gesprek

   

  Tijdens een verkennend gesprek bepalen we samen met u wat het doel van uw website is, daarna voeren we een grondig marktonderzoek uit. Deze gegevens worden verwerkt tot een vrijblijvende offerte.

   

 • 2. Vrijblijvende offerte

   

  Na de analyse stellen wij een vrijblijvende offerte op. Zo weet u onmiddellijk hoeveel uw project zal kosten. Elke offerte wordt op basis van de specifieke eisen van de klant opgesteld. U betaalt dus enkel wat u daadwerkelijk gebruikt.

   

 • 3. Architectuur & concept

   

  Eenmaal de offerte goedgekeurd, gaan we van start met de uitwerking van een totaalconcept voor uw project. Daarbij stippelen we de volledige webarchitectuur uit.

   

 • 4. Grafisch ontwerp

   

  Eens het doel, het concept en de webarchitectuur zijn uitgewerkt, volgt een eerste visualisatie van uw website aan de hand van een mockup. Die leggen we aan u voor en passen we aan tot u voor de volle honderd procent overtuigd bent.

   

 • 5. Programmatie

   

  Na de goedkeuring van de huisstijl van uw project vliegen we er meteen in! Alle webpagina's worden in dezelfde visuele huisstijl uitgewerkt en alles wordt in ons CMS-systeem E-means geïmplementeerd en geprogrammeerd.

   

 • 6. Testfase

   

  Eens wij klaar zijn met de ontwikkeling van uw project wordt het resultaat op ons testdomein gezet. Zo kunt u samen met ons uw project uitgebreid testen. Wilt u in deze fase graag zaken aangepast zien, dan kunt u deze steeds aan ons doorgeven.

   

 • 7. Opleiding

   

  Kiest u voor ons CMS-systeem E-means, dan kunt u bij ons een gratis opleiding komen volgen. Deze opleiding duurt, afhankelijk van de omvang van uw project, maximum een halve dag. Daarna kunt u zelf zeer snel aanpassingen aanbrengen aan uw website.

   

 • 8. Lancering

   

  Vanaf het moment dat u volledig tevreden bent over het resultaat en u zich klaar voelt om van start te gaan met uw webproject, zetten we uw website online. Van dan af beschikt u over alle nodige kennis om uw project professioneel te beheren.

   

 • 9. Optimalisatie

   

  Enkele weken na het online plaatsen van uw website, analyseren we die nogmaals (bijvoorbeeld met Google Analytics). We bekijken op welke vlakken uw webproject goed scoort, waar bezoekers uw website verlaten en wat de totale conversie is. Op basis van deze analyse voeren we nog één maal aanpassingen door om uw conversie te optimaliseren. Ook daarna houden we een oogje in het zeil zodat alles vlot blijft verlopen.

   

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.